Ekologiska lammfärsbullar i mustig tomatsås med matvete
Sustainable Living
Sustainable Living
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Lammfärsbullar
  • 500 g ekologisk, svensk lammfärs
  • 1 ekologiskt ägg
  • 1/2 dl vatten
  • 1 msk harissa
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk timjan
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Svartpeppar från kvarn
  • Mustig tomatsås
  • 1 burk ekologiska hela tomater eller krossade tomater
  • 1/2 burk vatten
  • 1 hackad gul lök
  • 1 msk harissa
  • 2 pressade klyftor vitlök
  • 1 glas ekologiskt rött vin (ca 2 dl)
  • 1 msk lantbuljong (jag använder nästan alltid Renée Voltaires som är ekologisk och naturlig)
  • 1 dl gröna linser
  • 1,5 dl ekologisk grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.