Om jag vet att jag har ont om tid på morgonen brukar jag alltid blanda ihop de torra ingredienserna i en skål kvällen innan och sedan bara mixa ihop dem med de blöta på morgonen
Det är något speciellt med smaken och lukten. Däremot har jag varit riktigt flitig med att variera mina frukostar (man måste ju få utlopp för kreativiteten på nåt sätt
Efter frukosten tryckte vi in hundar (kanske inte tryckte in, men ni förstår vad jag menar) och packning i bilen och åkte upp till Gävle för att förbereda lördagens teamträff med Team Proteinbutikens utvecklingsteam
Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Lite krispigare yta, krämigt inre som smakar vanilj och så mördegsbotten som man bara inte kan låta bli att älska
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Vek plattan dubbel på längden och skar ut remsor med pizzaskäraren. Under tiden den jäser kan du fixa fyllningen och sätta ut formar på plåtar till bullarna
Vi börjar med en helt fantastiskt enkel, och lika fantastiskt god, frukost. Jag ligger lite efter med uppdateringarna här - men bare with me, de kommer, de kommer
Det här med månadens kökskreation. Och det är mina tema-veckor som jag har haft. Så vad jag skulle vilja är att ni kommer med förslag på vad jag kan ha för teman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.