Chokladbrownie med kokosmjölksfrosting (gluten- och mjölkfri)
Tasty Health
Tasty Health
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Glutenfria mandelkex
  • 16 små rutor
  • 8 st
  • 1 paket svarta bönor
  • 180 g sköljda
  • 1 rågad dl havregryn
  • 1,5 msk kakao
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1/4 tsk salt
  • 0,5 dl kokosolja
  • 0.7 dl agavesirap
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 100 g sockerfri mörk choklad
  • 1,5 msk stevia strö
  • 25 g pecannötter
  • 1. Sätt ugnen på 175 C
  • 2. Rosta pecannötterna i ett par minuter i en medelhet stekpanna.
  • 102 kcal
  • 2 g protein
  • 123 kcal
  • 2 g protein

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.