Vad vore en sommar utan grillmat...
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rökigt chilismör, 4-6 pers 100 g smör (inte margarin...)
  • 2 vitlöksklyftor, pressade/rivna
  • 1 ½ msk chilisås (gärna Heinz)
  • 1 ½ tsk chipotlepasta (rökt chilipasta) alt. sambal oelek + liquid smoke
  • ½ lime, finrivet skal
  • ½-1 tsk flingsalt
  • Jordgubbssalsa, 4 pers 2 avokado, smått tärnade
  • ½ l jordgubbar, smått tärnade
  • ½ lime, pressad saft
  • 1 röd chili, fint tärnad
  • Kycklingspett med sötad dijonsenap, 4-6 pers 600-800 g benfritt kycklingkött i ca 4 cm breda och tjocka strimlor
  • 3/4 dl fransk senap
  • 1/4 dl honung
  • 1/4 dl rapsolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 tsk torkad timjan (mer om du tar färsk)
  • ½ tsk salt
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • 1-2 msk jalapeño i lag, finhackade
  • Gino med smältrabarber, 4-6 pers 500 g rabarber (skölj dem men skala dem inte), delade i 10 cm långa bitar
  • 3/4 dl strösocker
  • 100 g vit choklad
  • 1 påse (70 g) pinjenötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.