Idag blev det en liten lättare middag som passar bäst som lunchrätt. Mycket mumsigt. Och väldigt enkelt. Toppa med ringlad honungstek de förkokta rödbetorna tills de fått en krispig yta
Vegetariskt,. Igårfirade jag min födelsedag tillsammans med minatjejkompisar. Mer om det kommer i ett annat inlägg senare, det är lite problem med att länka tillolika recept
Slå inchèvreniserranoskinka. Lite röj bland kastrullerna – sedan får man en lyxig och väldigtsmarrigliten rätt där den krämiga getosten möter sältan från skinkan och sötman från såsen
I måndags gjorde jag det som man alltid bör göra men sällan orkar. Jag bytte om i takt med blixten när jag kom hem från jobbet och begav migtill gymmet DIREKT
Chevré – och sharonpizzatill nyårsfesten. Urgod kombo av sött och salt, väldigt enkel att göra. Passar lika bra som plockmat, snittar eller tilltugg som den gör som förrätt eller varmrätt
Ett alternativ är Chèvre Chaud. Jag vet att jag har varitlitedålig på att uppdaterra den här veckan. Chèvre Chaud är franska och betyder mer eller mindre en varm/grillad ostmacka med just getosten Chèvre på
Så var det nyligen för mig med den klassiska förrätten chèvre chaud. Precis som allting annat går i vågor gör även mat och recept det, i alla fall för mig
Jag har liksom snöat in på chèvre chaud. Har köpt miglitefinanejlikorinför helgen. Imorgonblir det en tur till Umeå på öron-näsa-hals för att undersöka vad som är fel på stämbanden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.