Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från och med nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan
Om du vill att chokladen ska vara stelnad i rumstemperatur kan du med fördel temperera chokladen. Tillsätt övriga ingredienser förutom chokladen och mixa samman, det behöver inte bli helt slätt utan är bara gott om det är lite bitar kvar
Risflingorna kan bytas mot glutenfria havregryn, boveteflingor, hirsflingor eller quinoaflingor, och för att göra pajen laktos- eller veganvänlig använder du en mjölkfri vit choklad och byter det vanliga smöret mot laktosfritt eller mjölkfritt alternativ
Grädda i ca 15-20 minuter beroende på storlek, känn med sticka om smeten är torr och muffinsarna fått fin färg. Sötning med sötma motsvarande 1,5 dl socker (tex Ica sötströ). citronsmaken med 1 kapsyl Dr
Skrapa med en vass kniv flisor av chokladen. Allt är bakat från grunden med rena råvaror. mörk choklad. Sedan lyxade jag till den med en läcker topping och hemgjord vaniljglass
Här kommer nyttigt recept till glutenfri mjuk kaka med banan, mörk choklad och vallmo. Idag vill jag bjuda er på mycket god mjuk kaka med banan, citron, och vallmo
Det som gör susen är toppingen av hackad chokladmed salt karamell. Hursomhelst är den VÄLDIGT god och med potential att förgylla vilket kalas eller begivenhet som helst
Råsirapen är helt ljuvlig, mörk, tjock, aromatisk och med smak av lite bränd kola. Om du vill kan du marinera dem i rom eller likör, som jag gjorde med den kladdkaka jag tävlade med i Kladdkake SM för några år sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.