Glutenfri lyxig födelsedagstårta med marsmallow mintkräm och vaniljkräm på chokladkaksbotten
GLUTENFRITT bakning och matlagning
GLUTENFRITT bakning och matlagning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 cm
  • 1,5 botten
  • 50 gram margarin
  • 1 dl röd mjölk
  • 2 ekologiska ägg
  • 2 dl brunt råsocker
  • 110 gram Toro fin kakemiks (utan mjölk, vetestärkelse och ägg)
  • 1/2 dl kakao
  • 2 tsk bakpulver
  • 170 gram vita marsmallows
  • 1,7 dl röd mjölk
  • 4 dl vispgrädde
  • grön karamellfärg/ Dr Oetker
  • pepparmyntolja
  • 1 paket färdig vaniljkräm (på tetra finns det i Norge, finns i Sverige också? Annars finns det ju pulver som kan blandas med mjölk/vatten)
  • 2 paket färdig sockermassa
  • Rosa karamellfärg
  • Ljus

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.