200 hundra
inbjudna gäster.Det allra roligaste med det här uppdraget var att arbeta tillsammans med kolegor från stadens restauranger.Roligt var också att ha Leif Manneström sittande på en stol under uppläggningen av maten och ibland uttrycka orden bra, fantastiskt, jävligt bra.
Sockerglacerad pilgrimsmussla på brioche, serveras med en gräslöks beurre blanc och bloody Mary
Vissa dagar får jag bara ett sånt där galet sug påen god smörgås. Sommar och ledighet innebär väldigt massa långa morgonpromenader med min underbara granne, Emma
I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommer tyvärr inte ihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vad jag hade i
Vi håller fortfarande på med att laga sådant vi inte brukar äta och idag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Passa på att använd er av höstskördenoch gör då gärna palsternacksstompen. Lägg köttet i en ugnstålig gryta med lock, eller i en lergryta och tillsätt ävenlöken, rotfrukterna och fläsket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.