Pilgrimsmusslor, heta räkor och ädelostbollar
Pyttes. Matblogg nr 59267054
Pyttes. Matblogg nr 59267054
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 24 stycken
  • 1 burk salladskrabba
  • 1 msk mango chutney
  • 2-3 msk crème fraiche
  • 1 litet rött äpple, mycket fint tärnat
  • 1 tsk vanlig gul curry
  • Salt och peppar
  • 12 pilgrimsmusslor (tina om frysta)
  • 1 msk olivolja
  • 24 basilikablad
  • 6-12 skivor gott, vitt bröd - tack Linus återigen för vårt!
  • Smör att steka i
  • 24 st
  • 1/2 mogen melon, gärna cantaloupe
  • 24 st räkor
  • 1 vitlöksklyfta 1/2 liten röd pepparfrukt
  • 2 msk olivolja
  • 1/2 lime 1 litet knippe koriander
  • 150 god, krämig ädelost, jag föredrar St. Agur
  • 50 g Philadeplhia
  • 10-15 pepparkakor, lite beroende på storlek

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.