Förutom hummern så blev det en del andra godsaker också, men de tänkte vi fylla på med under kommande dagar så ni får några smarrigainlägg att se fram mot
Tillsätt tomatpurén och låt det fräsa några minuter, fyll på med vatten så det knappt täcker skalen. Ja, det blir väl ett naturligt steg i ledet att göra hummerfond av hummerskalen
Eyvind föreslog hummer och problemet med ”gå-över-smakbiten” var löst. Mitt hundrade inlägg måste ju bara innehålla en favorit som varitmed från början av minmatkarriär
Vi har bjuditin oss på middagtill mamma och pappa, en väldigttrevliglösning när man inte vet vad man ska äta tilllördagsmiddag , och då passar det bra att ta medlite efterrätt som tack
Mixa smöret medövrigaingredienser. Skär köttet ibitar och lägg tillbakai skalen. Täck humrarna med örtsmöret och gratinerai övre delen av ugnen ca 10 min. 4 st vitlöksklyftor. 2 msk hackad färsk rosmarin. rivet skal och saft av 1 st citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.