Smarriga recept på fläskkött i alla former och smaker! Bong Touch of Taste hjälper dig med de bästa knepen för att du ska lyckas med din middag. Här samlar vi recepten på alltifrån grillade ribs till den himmelska fläskkarrén.
Gör så här. Gnid/rubba in ingefära, salt och peppar på karrén. Sätt in köttet i ca 1–1 ½ tim på 200° i ugnen, köttet ska få en innertemperatur på ca 75°
Gör så här. Vispa samman ägg, mjölk, mjöl, fond och smaka av med salt och peppar. Doppa brödskivorna i smeten så att de dränks in ordentligt och stek dem gyllenbruna i smör i en stekpanna
Gör så här. Sätt ugnen på 150°. Skär köttet i 10 cm stora bitar. Mortla piripiri, svartpeppar och blanda med Bong Touch of Taste Schalottenlökfond, paprikapulver, soja och sirap
Gör så här. Skala och riv potatis grovt, lägg dem i en sil och tryck så att överskottsvätskan rinner av – skölj INTE potatisen, då sköljer du bort stärkelse som fungerar som bindningsmedel
Gör så här. Stycka fläskfilén i 12 bitar och vänd dem i mjölet. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek köttet någon minut på varje sida tillsammans med lök och vitlök
Gör så här. Dela revbensspjällen och lägg i stor kastrull. Fyll på med kallt vatten, öl och grönsaksfond, koka upp och låt koka på låg värme under lock i ca 2-3 tim, tills köttet är mört
Gör så här. Koka ihop samtliga ingredienser till glazen och låt svalna. Salta och peppra köttet rejält. Tänk på att det är en stor köttbit som behöver mycket salt och peppar
Gör så här. Putsa och skär fläskfilén i fyra bitar. Platta till bitarna med handen. Blanda mjöl med salt och peppar och vänd fläskfilébitarna i mjöl- och kryddblandningen
Gör så här. Putsa och skär fläskfilén i 8 lika stora bitar, banka ut skivorna lätt med handen. Halvera tomaterna och skär ner salladslöken i grova bitar
Gör så här. Sätt ugnen på 150°. Skär köttet i 10 cm´s stora bitar. Mortla piri piri, svartpeppar och blanda med Bong Touch of Taste schalottenlöksfond, paprikapulver, soja och sirap
Gör så här. Bryn färsen i olivolja & smör. Tillsätt grönsakerna och tärnat bacon. Låt fräsa någon minut. Häll i vatten, fond, vin och passerade tomater, rör om och sjud under lock i 15 min