Ur den gör jag ofta den här fläskfilén. Lägg palsternackorna i en ungsfastform med snittytan upp. Putsa filén, dela den i två (alt tre) delar och bred senapen över
persilja Servera med. 600 g fläskfilé. 1 st äpple. 600 g fläskfilé 3 msk smör 1 1 1 salt och peppar 1 st äpple 1 st gul lök 2 dl vatten 2 dl grädde 2 msk kalvfond 1 msk soja 1 msk torkad grönpeppar 1 msk konjak 1 msk majsredning Maizena Garnera med
Klyfta lök och äpple och bryn i smör. Häll såsen över köttet och toppa medgrovhackade hasselnötter. Ringla lite basilikaolja över potatisen och vänd ner grovhackade örter
Fyll senapen på små burkar som stängs med lufttäta lock. Tillsätt farinsockret, salt och resterande vin och vinäger samt det rivna äpplet i blandningen
Dagens recept kommer från kokboken Gott & Lätt med recept på mat med låg fetthalt och få kalorier. Nu efter all julmat är det gott med lite lättare mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.