Här hittar du recepten som sätter smak på grillsäsongen! Bong Touch of Taste fonder passar utmärkt i marinad, grillolja eller glaze och förhöjer smaken på huvudråvaran.
Gör så här. Koka upp lök och vitlök med rödvinsvinägern tills vinägern kokat bort. Låt svalna. Lägg alla ingredienserna i en bunke och vispa (med elvisp) till ett jämt smör
Gör så här. Koka upp lök med vitvinsvinäger och fond tills vätskan kokat bort. Låt svalna. Lägg alla ingredienserna i en bunke och vispa (med elvisp) till ett jämt smör
Gör så här. Halvera tomaterna och lägg dem med snittytan upp i en ugnsfast form eller plåt. Vispa ihop olja, fond, vinäger och honung, smaka av med salt och svartpeppar
Gör så här. Skala och finhacka rödlöken och vitlöksklyftorna. Kärna ur chilin och finhacka. Lägg allt i en kastrull tillsammans med övriga ingredienser
Gör så här. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze. Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk, era grönsaker eller kyckling
Gör så här. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze. Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk, era grönsaker eller kyckling
Gör så här. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze. Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk, era grönsaker eller kyckling
Gör så här. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze. Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk, era grönsaker eller kyckling
Gör så här. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät marinad. Varva kött/fisk/grönsaker/kyckling i en dubbel plastpåse med marinade, knyt ordentligt och låt ligga i kylen minst 2 timmar