Oxrullader med skogssvamp och rödvinsås
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 st lövbiffar
  • Fyllning
  • 2 st schalottenlökar
  • 2 pkt bacon, skivad (á 140g)
  • 50 g kapris, små avrunna
  • smör och olja att steka i
  • SÅS
  • 2 dl rött vin
  • 2 dl vatten
  • 3 msk Bong Touch of Taste Oxfond med rödvin
  • 50 g smör, rumsvarmt
  • 1 skvätt balsamvinäger
  • salt och peppar efter smak
  • 100 g ostronskivling
  • 100 g skogschampinjoner
  • 50 g sockerärtor
  • 1 kruka timjan, färsk att fästa ihop rulladerna med alt. tandpetare

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.