Här hittar du de bästa recepten på kyckling i alla dess former. Använd Touch of Taste kycklingfond som höjer smaken på alla dina kycklingrätter och passar utmärkt i soppor, såser & grytor och som hjälper till att lyfta fram rättens egen karaktär.
Rulla in ”kycklingkorvarna” i plastfolie, spänn filmen rejält, det skall bli hårda, tajta korvar. 4 st kycklingbröst, med skinn. 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond
Smörj en ugnssäker form och varva potatis, baconfräs, spenat, ost och kyckling. 5 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond. 300 g kycklingkött, stekt eller grillat strimlat
6-8 st kycklingklubbor. Gör så här. Vispa samman marinaden och marinera klubborna över natten. Lägg dem på ett ugnsgaller och stek klubborna i 120 grader i 30 minuter
Blanda kyckling, salt, peppar, salvia, persilja, vitlök och citron i en skål. 2 kg kycklingkött, urbenat från gårdskyckling med fett och skinn - ca 2 st kycklingar. 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond
Låt det svälla några minuter och blanda sedan med lök, vitlök och kycklingfärs. Låt det koka upp och servera sedan kycklingköttbullarna tillsammans med sås och potatismos eller jasminris
KYCKLINGFÄRS. Skär nudlarna i 1 cm långa bitar och blanda ner i kycklingfärsen, salta och peppra. 2 tsk Bong Touch of Taste Kycklingfond. 125 g kycklinglår, färska. 2 tsk Bong Touch of Taste Kycklingfond
Strimla kycklingköttet och fördela ut i formen tillsammans med bacon och skivad banan. Vispa grädden tjock, blanda i chilisås, chilipulver och kyckling fonden
Stek kycklingfiléerna i lite matfett på båda sidorna. Servera kycklingen med basilikabulgur. Gör så här. Koka upp vattnet tillsammans med kyclingfonden
Börja med att skära kycklingköttet till grytbitar. OBS använd en särskild skärbräda till kycklingen. Riv vitlöken på rivjärnet och gnid in kycklingbitar med vitlöken