Touchoftaste
Touchoftaste
Touchoftaste
Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken - Vi står för recepten, du står för matlagningen!
Kyckling

Kyckling

Här hittar du de bästa recepten på kyckling i alla dess former. Använd Touch of Taste kycklingfond som höjer smaken på alla dina kycklingrätter och passar utmärkt i soppor, såser & grytor och som hjälper till att lyfta fram rättens egen karaktär.
Thai-inspirerad Kycklinggryta

Thai-inspirerad Kycklinggryta

Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt fond, kokosmjölk och chilisås
Kycklingballotine

Kycklingballotine

Rulla in ”kycklingkorvarna” i plastfolie, spänn filmen rejält, det skall bli hårda, tajta korvar. 4 st kycklingbröst, med skinn. 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond
Kycklingsallad med hoisindressing

Kycklingsallad med hoisindressing

Hetta upp en stekpanna och salta och peppra kycklingen. Sänk värmen och stek på låg värme till kycklingen är genomstekt utan att bli torr
Kycklinggratäng

Kycklinggratäng

Smörj en ugnssäker form och varva potatis, baconfräs, spenat, ost och kyckling. 5 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond. 300 g kycklingkött, stekt eller grillat strimlat
Ugnsstekta kycklingklubbor

Ugnsstekta kycklingklubbor

6-8 st kycklingklubbor. Gör så här. Vispa samman marinaden och marinera klubborna över natten. Lägg dem på ett ugnsgaller och stek klubborna i 120 grader i 30 minuter
Kycklingfärslimpa

Kycklingfärslimpa

Blanda ner smeten noga i kycklingfärsen. (Var noga med att inte äta kycklingfärsen rå. Låt kycklingfärslimpa vila något innan servering
Kycklingkorv med vitlök och örter

Kycklingkorv med vitlök och örter

Blanda kyckling, salt, peppar, salvia, persilja, vitlök och citron i en skål. 2 kg kycklingkött, urbenat från gårdskyckling med fett och skinn - ca 2 st kycklingar. 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond
Citronmarinerade kycklingrullader

Citronmarinerade kycklingrullader

Kycklingrullader. (Vätskan skall nätt och jämt täcka kycklingen. Låt kycklingen rinna av, dela dem mellan spetten och lägg upp på fat
Asiatiska kycklingköttbullar

Asiatiska kycklingköttbullar

Låt det svälla några minuter och blanda sedan med lök, vitlök och kycklingfärs. Låt det koka upp och servera sedan kycklingköttbullarna tillsammans med sås och potatismos eller jasminris
Kyckling och nudelgyoza med sesamdressing

Kyckling och nudelgyoza med sesamdressing

KYCKLINGFÄRS. Skär nudlarna i 1 cm långa bitar och blanda ner i kycklingfärsen, salta och peppra. 2 tsk Bong Touch of Taste Kycklingfond. 125 g kycklinglår, färska. 2 tsk Bong Touch of Taste Kycklingfond
Chicken greencurry

Chicken greencurry

Lägg kycklingen åt sidan. Tillsätt socker och pressa över lime och häll på fisksås, kycklingfond och vatten
Kycklingsoppa med kokos och lime

Kycklingsoppa med kokos och lime

Bryn kyckling och svamp i några minuter. 250 g kyckling, skinn och benfri, strimlad. 3 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
Flygande Jakob

Flygande Jakob

Strimla kycklingköttet och fördela ut i formen tillsammans med bacon och skivad banan. Vispa grädden tjock, blanda i chilisås, chilipulver och kyckling fonden
Coq au vin

Coq au vin

Skär kycklingen i grova bitar. Stek kycklingen med lite olja och smör i en stekgryta tills den fått färg
Chicken greencurry

Chicken greencurry

Lägg kycklingen åt sidan. Tillsätt socker och pressa över lime och häll på fisksås, kycklingfond och vatten
Kycklingfilé med basilikabulgur

Kycklingfilé med basilikabulgur

Stek kycklingfiléerna i lite matfett på båda sidorna. Servera kycklingen med basilikabulgur. Gör så här. Koka upp vattnet tillsammans med kyclingfonden
Grillad kycklingfilé saltimbocca

Grillad kycklingfilé saltimbocca

Kyckling. Salta och peppra kycklingfiléerna. Blanda med marsalavin och kycklingfond, rapsolja, salt och svartpeppar
Kyckling à la Indien

Kyckling à la Indien

Lägg i kyckling, tomater, kycklingfond, kryddor och soja. Servera pastan tillsammans med kycklingsåsen och ananasbitar
Krämig kycklinggryta med svamp och vitlök

Krämig kycklinggryta med svamp och vitlök

Börja med att skära kycklingköttet till grytbitar. OBS använd en särskild skärbräda till kycklingen. Riv vitlöken på rivjärnet och gnid in kycklingbitar med vitlöken