Ett bra tips för att variera och lyfta smaken på allt från kött och fisk till kyckling och grönsaker är att prova olika marinader och glazer och oljor. Med rätt förberedelser, härlig marinad och god glaze blir din grillning fantastisk!
Gör så här. Riv vitlök och ingefära. Blanda med soja, honung, kalvfond, paprikapulver och chiliflakes. Smaka av med flingsalt, peppar från kvarn och ev mer fond
Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze. Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk, era grönsaker eller kyckling
Gör så här. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät marinad. Varva kött/fisk/grönsaker/kyckling i en dubbel plastpåse med marinade, knyt ordentligt och låt ligga i kylen minst 2 timmar
Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze. Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk, era grönsaker eller kyckling
Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze. Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk, era grönsaker eller kyckling
Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze. Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk, era grönsaker eller kyckling
Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze. Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk, era grönsaker eller kyckling
Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze. Gör så här. Pensla på fisken 2-3 gånger under grillningen, eller använd som marinad till ugnsbakad fisk
Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze. Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk, era grönsaker eller kyckling
Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze. Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk, era grönsaker eller kyckling