Bjud in till fest och laga härliga rätter av nötkött. Med hjälp av Bong Touch Of taste olika fonder, glazer och marinader så fixar du biffen i köket och på grillen!
Gör så här. Smaksätt köttet med salt och peppar, bryn det sedan i smör i en stekkastrull. Skär lök och morötter i bitar och stek dem tillsammans med köttet
Gör så här. Skär ner jalapeño och grönsaker till chiliteriyaki i centermeterstora tärningar. Blanda tillsammans med resterande ingredienser i en tjockbottnad kastrull
Gör så här. Bryn kalvytterfilé i panna med smör och rapsolja. Krydda rikligt med salt och svartpeppar. Bind en bit stekgarn runt varje kalvfilebit, som du kan knyta i kastrullens handtag vid brässeringen
Gör så här. Blanda alla ingredienser till glazen i en skål. Vispa ihop. Skär tournedos av oxfilén och stek eller grilla till en innertemperatur på ca 60°C (medium)
Gör så här. Bryn färsen i olivolja & smör. Tillsätt grönsakerna och tärnat bacon. Låt fräsa någon minut. Häll i vatten, fond, vin och passerade tomater, rör om och sjud under lock i 15 min