Äntligen är det dags för årets sista och mesta middag! Med hjälp av våra fonder, tips och menyer lovar vi att du kommer att avsluta 2014 med en smakfull succé! Köp hem goda råvaror, bjud på bubbel och ta på dig ditt allra största leende. Gott Nytt År!
Gör så här. Hetta upp en kastrull med smör och fräs löken några minuter utan att den tar färg. Häll i fond och vin, låt det koka ned tills hälften av vätskan återstår
Gör så här. Värm ugnen till 175°C. Smält smöret, dra åt sidan. Tillsätt ägg, socker och kokosflingor. Klicka ut smeten till toppar på en plåt med bakplåtpapper
Gör så här. Bryn kalvytterfilé i panna med smör och rapsolja. Krydda rikligt med salt och svartpeppar. Bind en bit stekgarn runt varje kalvfilebit, som du kan knyta i kastrullens handtag vid brässeringen
Gör så här. Blanda alla ingredienser till glazen i en skål. Vispa ihop. Skär tournedos av oxfilén och stek eller grilla till en innertemperatur på ca 60°C (medium)
Gör så här. Sätt ugnen på grill. Skär laxen i små tärningar och lägg i skål. Blanda laxen med balsamvinäger, fransk senap, hackad kapris, rör om och smaka av med vitpeppar