30 cm
med plastfolie och häll ut massan. Täck med lock och ställ in i kyl att stelna. När kakan har stelnat kan du skära så stora kolor/bars du vill ha. Förvara i kyl, där håller de i veckor.
Mm
1,5 g),
resten är stjärnanis, mint och stevia. Lion’s mane som vi använder är så kallade dubbelextrakt som betyder att de först är extraherade i varmvatten (för att få ut de aktiva komponenterna polysackarider) och sedan i etanol extrakt, vilket betyder att det blir betydligt mer effektiva en endast enkel-extraherade produkter. Det kan ju nämnas att det är väldigt få producenter som faktiskt har dubblextrakt. De övriga örterna som är tillsatta är där för att förbättra matsmältningen, upptagningen av effektiva ämnen och för att förbättra smaken eftersom smaken av läkesvampar är lite bitter om man inte är van vid den.
Mmm säger jag bara. detta brödet var helt ljuvligt. Hade svårt att sluta äta faktiskt. Detta receptet rekommenderar jag er verkligen att prova =) Receptet kommer ifrån Matklubben
Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar. -). ). ni är väl rätt trötta på att mötas av samma kladdkakebild varje gång ni kikar in för en uppdatering
Som drinktilltugg bjöd jag på de här läckra små ihopplockade. Dags för ett inlägg eller vad säger ni. ). Hade hem en gäng härliga brudar för ett tag sedan
Det här är en riktig festrätt, att avnjuta vid något speciellt tillfälle. Eller förresten, varför inte en alldeles vanlig vardag när man behöver unna sig något gott
Låt blandingen stå och svalna lite. Vaniljfudge. så att blandningen blir lite luftigare. Koka upp blandningen och låt den koka tills temperaturen blir 115 grader. Häll blandningen i en form du klätt med bakplåtspapper, ca 25 x 15 cm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.