Rör ihop dressingen, smaka av med salt och peppar och häll över salladen. Första gången jag åt den här salladen var på julafton förra året, och den var så god att den fick en plats på julbordet även i år
Jag glömmer ofta hur gott en matig, ljummen och varierad sallad kan vara. Skiva och stek löken i smör till min färg, krydda med salt och en nypa socker
Klicka ut pesto och toppa med hyvlad parmesan. Tyckte att det såg så gott ut att jag var tvungen att testa (dock med små ändringar) och jag blev inte besviken kan jag säga
Blanda sedan med kycklingen och grönsakerna ,oliver osten och dressingen i en stor skål. Dela filéerna i stora bitar blanda med salt peppar oregano olja stek dem ca 15-20 min
Rosta blomkålen i ugnen i en form med lite smör penslat på blomkålen och lite salt och peppar, stek under tiden baconoch lägg sedan på ett papper att rinna av, stek sedan kycklingfiléerna i rikligt med smör, salta och peppra
Blanda dem med salt, peppar, oregano och olja. Citronen harmonierar förvånansvärt bra med fetasoten i den här rätten, den vill gärna ta överhanden annars men det är klart, fetaost är lite av en kung i matlagningen
Till exempel en snabb men god ljummen sallad medpesto. Frästes en stund i olivolja (släng i lite tunt skivad vitlök om du inte ska fjäska för kostymer efter lunchen), och belönades för sin nya, lite gyllene färg medpesto
Blanda samman crème fraiche, pesto och smaka av med salt och peppar. 3 msk röd pesto. Koka den rena men oskalade färskpotatisen mjuk, häll av vattnet och låt dem ånga av i kastrullen under hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.