Halstrad tonfisk med mangosalsa
Kökskatten
Kökskatten
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer från Civilekonomen på Stockholms universitet bestämde sig, en solig lunch på Odengatan i mitten av april, för att det var på sin plats med en hejdundrande skolavslutning och ett galet examensfirande. Sagt och gjort! Förra fredagen. Mitt kök. Kristian kände Wille som kände Grethe som kände... ja, räknar man så kände vi klart till varandra allihopa men inte mer än via en nick i korridoren eller genom ett grupparbete under våren. Så fyra, för varandra okända vänner, samlades mellan skärbrädor, spis och sten för mat, vin och sällskap. Ett sjukt kul koncept som slutade på Berns och som startade en vänskap!Halstrad tonfisk med mangosalsa och örtslungad ruccola med parmesan. Heta smaker som passar utmärkt till ett skönt rödvin!
  • 2 mango
  • 3 kvistar salladslök
  • 1 lime
  • 1 röd chili
  • 3 kvistar sallads
  • 1 röd chili
  • 2-3 stycken vitlöksklyftor
  • 1 matsked kranvatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.