Knäckebröd på majsmjöl och hasselnötter.
Mias Lilla Skafferi
Mias Lilla Skafferi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Färdigt på: ca 25 min Ingredienser
  • 2 dl majsmjöl
  • 100 g hasselnötter
  • 1 dl solroskärnor
  • 0,5 dl krossade linfrön
  • 0,5 dl hela linfrön
  • 1 dl hett vatten
  • 0,5 dl rapsolja
  • 0,5 dl grevéost, riven
  • flingsalt
  • Gör så här
  • Hacka hasselnötterna grovt och blanda i en bunke tillsammans med majsmjöl, solroskärnor, linfrö, vatten, rapsolja och ost.
  • Ta sedan smeten och blanda ut på ett bakplåtspapper, lägg ytterligare ett bakplåtspapper ovanpå och kavla ut smeten tills den är ca 3 milimeter tjock.
  • Dra bort det övre pappret och krydda med flingsalt.
  • Baka i ugnen på 200 grader 20 minuter eller tills brödet börjat få fin färg. Ta ut ditt knäckebröd och låt det svalna innan du bryter det i bitar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.