Charktallrik med melon Till basilikaoljan, lägg basilikablad och skalade vitlöksklyftor i en smal skål. Mixa med stavmixer tillsammans med olja och vatten till en grön sås Matklubben.nu
Varma tunnbrödsnittar med skinka och parmesan Tärna skinkan riktigt smått, och blanda med parmesan, lök, sambal oelek och tillräckligt mycket yogurt för att binda ihop röran Matklubben.nu
Päronsallad med prociutto Skala päronen, skär bort kärnhusen och dela dem i klyftor. Blanda dem i olivolja och flingsalt. Blanda ingredienserna till basilikaoljan och mixa dem till en grön örtolja Matklubben.nu
Chevré med honung och rödbeta Ugn. 200 grader. Börja med att koka rödbetan så att den blir mjuk. Dela upp chevrén i valfri mängd per portion Matklubben.nu
Buffalomozzarella och parmaskinka Dela buffalomozzarellan i två delar (så att skärytan blir så stor som möjligt) och lägg upp delarna på varsin tallrik Matklubben.nu
Melon & parmaskinka Melon & parmaskinka. augusti 12, 2013 in mat, smårätt| Taggar. förrätt, smårätt. ”Melon och parmaskinka. Guuud vad tjatigt” finns det de som säger Vin mat & Alsace
Augustimiddag Rödbetor med skinka, valnötter och mozzarella. En härlig, färgstark förrätt med både sötma och sälta. 4 pers Svt
Nordisk smakpalett. Aperitif/ Entrérätt. Friterad bladpersilja med pepparrot-majonnäs,. Kallrökt Kristina-skinka med kantarell-stuvning Christians mat och minnen, samlade recept
Chevrépaket Påsken har varit lång och bjudit på det mesta i matväg, bl a den här goda förrätten. Förrätten går bra att förbereda Matochbakverkstan
Passionsfrukt med lufttorkad skinka Fördela skinkan på portionstallrikar. Dela passionsfrukterna. Gröp ur hälften av dem och fördela det över skinkan Arla
Crostini med lufttorkad skinka Sätt ugnen på 225°. Skiva baguetten i 0,5 cm tjocka skivor. Pensla med smör-&rapsolja och strö över salt och peppar Arla
Gratinerade fikon med chèvre Det här är en riktig favorit med många härligheter från Medelhavet i en och samma ljuvliga lilla rätt Katinkas Kitchen
Mammas födelsedagsmiddag Vad ger man till den som varken vill firas eller ha några presenter. Jo, man bjuder hem henne på middag Salt & Peppar
Lufttorkad skinka med basilikasmaksatt färskost, melon och rostade pinjenötter Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig Min matblogg
Dille på färska fikon Runt nyår när alla presenterade tips på olika rätter som kunde passa till nyårssupén, så stötte jag på en förrätt hos Erika som tilltalade mig Remsans bistro
Kantareller och getost i ljuvlig förrätt! Här faller inte inläggen tätt just nu. Ibland kommer lite annat i vägen för bloggande, tror bestämt att det kallas livet Dubbelhakornas välmående