Varva därefter finhackad chili, lök och mandarinskivormed sillen i en glasburk och häll lagen över. Blanda ättiksprit, Herrljunga Mandarin & chili Glögg, vatten och socker till ättikslagen
När man smakar på mandarinklyftan känner man lite syrlighet och sötma från mandarinen, den mörka chokladsmaken och en liten saltsmak som passar bra ihop med chokladen
Detta receptet har jag fått av en av mina arbetskollegor och det är en härligt välsmakade gratäng där ris och kassler samsas tillsammans med en smarrig sås med smak av chili som bryts av perfekt mot den fräscha smaken från mandarinerna
Här presenteras helgens tårta, ljuvlig vaniljmousse med söta mandarinklyftor som legat i lag, i kombination med Mariekex botten (som iofs inte ligger på botten), & med ett chokladband runt tårtan
-Lägg bakplåtspapper i en rund form med avtagbar kant. -Skala mandarinerna och skär dem i klyftor. -Vispa ägg och socker pösigt, med handvisp eller elvisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.