Idag har jag bakat ett kanongott bröd. Hittade recepetet hos Anna. Jag ändrade lite i receptet, hade ingen mjölk hemma så körde med grädde istället och la till lite pumpakärnor och russin
Jag hade nyligen en forskningsdag. Det var min dotters födelsedag och det betyder kalas, och jag hade bakat tre sorters LCHF till hennes kalas (hennes beställning)
Sätt ugnen på 200 grader. Smält 50 gram smör. Blanda ihop torrvarorna. Fördela i Kesella. Blanda i ett ägg. Blanda i det smälta smöret och en skvätt grädde
Beata min nyaste bloggvän från blogghelgen i Göteborg. På bloggträffen i Göteborg åt jag dumplings för första gången i mitt liv och kände direkt att det inte vara sista
Det vanligaste LCHF-brödet är nog Oopsies, men de tycker jag mest smakar stekt ägg. Bröd på LCHF-vis. Jag brukar experimentera fram olika bröd med lite kolhydrater då och då, för ibland gör sig suget efter en vanlig smörgås påmint
De här underbara bullarna fann jag receptet på i nyaste numret av Hembakat. Och i vanlig ordning så har jag förstås testat att göra dom med vaniljkräm också - precis lika gott
Jag tycker det är tråkigt att det tar så lång tid att steka dom, och därför tänkte jag idag dela med mig utav ett annat, liknande recept som också kan likna LCHF-brödet jag gör ibland
Receptet är från nyaste Allt Om LCHF-tidningen. Dagens middag blev en riktigt smaskig vitkålsgratäng. Som vanligt blev det en hel del ändringar i receptet,dels ska maten räcka till minst 4 personer och dessutom till 1 - 2 matlådor och den här rätten ville jag ha mycket krämigare än originalreceptet
Vi lät oss inspireras av nyaste Buffé och gjorde en paprikaröra och yoghurtsås till. Orientalisk mat med goda röror och många goda och fräscha smaker är något som vi verkligen gillar och som vi bloggat om tidigare
Den kalla blev en laxpastrami med dillmajonnäs á la nyaste Masterchef Kira, och för att hålla oss varma i augustikvällen serverade vi en vitlökssoppa med timjan och knaperstekt bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.