Två sorters grön sås - till lax, skinka, kyckling m m
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl äkta majonnäs - hemgjord eller köpt
  • skalrasp och pressad saft av en ekologisk citron
  • 1 vitlöksklyfta 200 g färsk spenat
  • ½ kruka basilika
  • ½ kruka persilja
  • ½ dl Kunglig Salladskrydda
  • 1 förpackning Lindahls Crème fraiche, 500 g lite flingsalt
  • lite svartpeppar från kvarn
  • 50 g ruccola
  • 1 dl majonnäs
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • skalrasp av en hel ekologisk citron och pressad saft av ½ dito
  • 1 tsk italiensk salladskrydda
  • 1 tsk örtsalt med ramslök (Renée Voltaire)
  • 2 dl gräddfil

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.