Innan jag placerade deniugnen lade jag på några smörklickar på den samt saltade och pepprade. Så vår söndagsmiddag blev en ugnsstekt laxsidamedenriktigt lyckad såsinnehållande bland annat räkor
Tillden kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor ochen parmesan- ochcitronvinägrett, serveras den kalla basilika- ochspenatsåsen, smörslungade sockerärter, enkrispig sallad ochdillkoktnypotatis
Tillden kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor ochen parmesan- ochcitronvinägrett, serveras den kalla basilika- ochspenatsåsen, smörslungade sockerärter, enkrispig sallad ochdillkoktnypotatis
IngredienserPortioner. 4 250 g körsbärstomater 1 morot 4 port laxibit (à ca 140 g) salt peppar 250 g mild tomat- ochörtsås (gärna middagsklart) 4 port ris 1 grönsaksbuljongtärning 250 g broccoli 2 msk olivolja 65 g babyspenat Lägg tilliinköpslistan
Ta upp laxen ur formenoch rör ner dilloch rom isåsen. Lägg laxbitarnaien smord ugnsform. Kanske jag skulle ta och ha ett fisktema nästa vecka här på bloggen
Lägg laxfiléernaifolie, krydda medcitronpepparochklicka över några klickar smör. Laxfilé. Blanda alla ingrediensertillsåsenoch låt den stå svalt en stund innanservering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.