Ringla över vitlöksolja och toppa med riven parmesan, rivet citronskal, flingsalt & svartpeppar. Finriv citron och vitlök i créme fraiche och blanda samman medcitronsaft
Kall sås medparmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kalla såser, nämligen fetaostsås medcitron och basilika (se här)
I mitt recept på rostad brysselkål med vitlök, citron & parmesan får det en fräsch syrlighet från citronen som bryts av mot en alldeles lagom ton av vitlök
Typ mackor eller en skål med fil… Men jag behövde ju en matlåda till imorgon med så då fick det bli något enkelt, vilket resulterade i en pasta linguini med en ärtkräm med smak av citron och parmesan
Smaka av och mixa vidare tills röran fått en slät konsistens men med en aningens struktur. Citron – vitlök – parmesan är en toppenkombo och passade väldigt bra i den här röran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.