1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 dl majonnäs. Salt och peppar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 dl majonnäs. Salt och peppar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
4 bitar torsk i skivor, ca 600 gr. 3 msk hackad gräslök. 1 st gul lök 0. 5 st morot 5 st champinjoner Ett par persiljestjälkar 1 st kvist timjan 5 dl fiskfond 3 dl vitt vin, torrt 3 dl vispgrädde 50 g smör salt vitpeppar, nymalen Citron, några stänk
l. 1-2 burkar matjessil. 2 hårdkokta ägg. 3 msk hackad röd lök. 1 msk hackad dill. 4 msk smör. Låt sillen rinna av något och fördela den sedan på fyra tallrikar