Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Lägg i en form som du först har smort kanterna med kokosolja och eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Då kakorna är fullkomligt kalla tar du dem ur frysen, och brer ett halvtunnt lager av chokladen på en kaka, och lägger därefter samman kakan med en annan kaka, tryck något
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese ochkaffe i
Utmaningen var en tävling och jag vann pris för godaste smaker i slutet av kvällen. De bästa smakkombinationerna och recepten skapas ofta under antingen tidspress eller med ett begränsat utbud av varor
Utmaningen var en tävling och jag vann pris för godaste smaker i slutet av kvällen. var noga med att inte mixa för länge, då börjar nötterna ochchokladen separera ut fetterna och blandningen blir oljig)
Saffranssnittar medchoklad. Gissar att ni liksom jag håller på att fixa och dona för full tills dopparadań, med Uppesittar-tv i bakrunden lägger jag nu sista handen på julgodis-och kakbaket
Vi avslutade helgen och semestern med. Riklig chokladsmakoch den lilla touchen av Baileys (jag vet att likör innehåller mycket socker, men mängden är så försvinnande liten i det stora hela) ochkaffebönorna gör den här chokladkakan till en riktig höjdare
Servera en klick mousse med hackad chokladoch svartvinbärssylt. Idag valde jag att strunta i att grejen medchoklad chantilly är renheten, att man verkligen känner chokladens karaktär
Blanda medchokladoch likör och fördela i pajformen. Servera med glass. Nu gjorde jag i alla fall slag i saken och gjorde denna efterrätt på trerättersmiddagen
Tryck till dem med en gaffel i ett korsmönster. Den här lilla kakan går snabbt och lätt att göra, den går bra att frysa (tinar på ett par minuter) och har en underbar smak av kaffeochchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.