Smält vit choklad försiktigt tillsammans med vispgrädden och häll i det philadelphiasmeten. Kombinationen vit choklad och hallon är bland det godaste som finns, men man kan även försöka få till fina hjärtan av hallonsåsen
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. När pannacottan stelnat och ska ätas så rör snabbt ihop en hallonsås
Börja med botten. VitchokladcheesecakePortioner. smula digestivekexen och blanda med smör. Blanda Philadelphiaosten med socker och rör till en jämn smet
1Cheesecake600 g färskost 135 g strösocker [1,5 dl] 1 vaniljstång 20 g vetemjöl [2 msk] 100 g gräddfil [1 dl] 110 g ägg [2 stycken] 30 g äggula [2 stycken] 150 g vit choklad
Vit chokladcheescake med blåbär. Anita gjorde en vit chokladcheescake till gårdagens fika. Pressa ut i en rund form med löstagbar kant, se till att det täcker kanterna halva vägen upp
Tillsätt äggvitan och ägget ett i taget och rör ordentligt ner dem i smeten. För att göra mönstret droppar man lite av svartvinbärsåsen som prickar i en spiral och drar sedan med en tandpetare igenom alla prickar utan att lyfta upp den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.