Tomatbröd Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till fingervärme, 37 grader. Häll vattnet över jästen och rör tills den löst sig Matklubben.nu
Medelhavsbröd med soltorkade tomater,oliver och fetaost Sätt ugnen på 225 grader. Blanda vatten, olja och salt i en skål. Rör ut jästen i vattnet. Blanda ner vetemjölet och durumvetet och arbeta degen tills den släpper från kanten Matklubben.nu
Fyllt medelhavsbröd Assistenten rekommenderas. Lös upp jästen i vattnet, tillsätt vetesurdeg, rapsolja, honung och det mesta av mjölet Matklubben.nu
Morotskaka med himmelsk glasyr Börja med att riva morötterna, riv lite extra så du har till garnering. Vispa ihop äggen och sockret först, tillsätt sedan de torra ingredienserna Matklubben.nu
Bountykaka Galet god kaka. 25-30 personer4 1/2 dl socker4 dl vetemjöl1 1/2 tsk vaniljsocker3 tsk bakpulver4 1/2 msk kakao3 ägg225 g smält smör eller margarin2 1/4 dl kokande vattenSmörkräm225 g smör eller margarin4 dl florsocker2 äggDrygt 1 påse cocosGarnering200 g ljus blockchoklad1,5 msk oljaVispa ägg och socker Anitas Skafferi
Klassisk sockerkaka Ibland är det gott med bara något enkelt, något helt klassiskt bakverk till fikan. Som exempelvis då en sockerkaka Matildas kafferep
Klassisk sockerkaka En vanlig klassisk sockerkaka är aldrig fel, så gott. ) , kokande vatten ger en lite saftigare sockerkaka Cupcakesfluffan