Fyllda auberginer. Jag älskar fyllda auberginer eller zucchini. Jag brukar även göra en köttfärsfyllning men den här gången lagade jag en vegetarisk variant av fyllda auberginer
Börja med att koka linserna, 1 del linser på 3 delar vatten (½ dl linser = 1,5 dl vatten). Låt linserna kallna innan du häller ut eventuellt restvatten
Minafavoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Ta en deciliter mindre om du har ett fylligt vin annars blir det en aning för dominant smak. När vi nu befinner oss mitt i vintern och med ett par minusgrader ute känns det rätt med en härligt gryta
Det här är en kvällsmacka som inte går av för hackor. Efter en lyckad badmintonmatch i fredags var det skönt att göra något enkelt som ändå kändes lite lyxigt för att fira in helgen
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)