Vilken härlig helg vi har haft. Vädret har varit helt underbart. Igår hade vi så varmt och soligt vilket jag inte trott med tanke på att den första snön kom till oss i torsdags
Fredagsmys igår och vad passar bättre än en god maträtt att njuta av. jajamän, det blev mexikanskt. Grundreceptet såg jag i en bok för ett tag sedan men där hade man ett osttäcke på bönröran
Dessa smakrika potatisflarn gjorde jag i somras som förrätt när vi hade vänner över på besök. Har länge velat testa potatisflarn och när jag såg receptet hos Leila Lindholm, ja då var naturligtvis saken klar
Heter det dijonsenap eller som skåningarna säger dischångsenap. Det tvistar de lärde om. ännu. ). En enkel men ack så välsmakande blomkålsgratäng bjuder jag på idag och nej, jag har nog inte sett receptet någon annanstans utan det dök upp bara sådär i mitt huvud en dag när jag var sugen på blomkål
Fyllda grönsaker görs ganska ofta hemma hos oss. Jag gillar att fylla aubergine, squash och paprika eftersom det är rätt så enkelt och smidigt samtidigt som det blir en riktig festmåltid av det
Nu ni. Jag har äntligen kommit igång ordentligt efter semestern. Nu undrar ni förstås vad jag pratar om. jo jag har börjat träna med riktig disciplin igen
Den kommande veckan är det min tur att vara inspiratör för projektet Vegetarian For A Year. Jag har nämnt detta projekt tidigare och tanken är att de som vill äta vegetariskt/veganskt ska peppas, inspireras och även kunna ställa frågor till samtliga inom gruppen
Idag är det vegetariska dagen och självklart måste en blogg som är helvegetarisk lyfta fram dagen. Dagar att fira finns det gott om, kika in hos temadagar som har koll på detta