Fisksoppa à la Hamburgö
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 1/2 röd spansk peppar, finhackad
  • 2 msk tomatpuré
  • 1/2 fänkål, skivad
  • 1 msk kallpressad rapsolja
  • 8 dl fiskbuljong (Anna gör buljongen av fiskben och skal från räkor, kräftor, hummer)
  • 2 dl vitt torrt vin
  • 1 msk citron, pressad saft
  • 4 dl potatis- och morotspuré (se nedan)
  • 2 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  •  
  • Grönsaker och fisk till soppan
  • 1/2 morot i stavar
  • 1/2 squash, i bitar
  • 1/2 purjolök, skivad
  • 1/2 äpple, i bitar
  • 500 g rensad fisk av sej, långa, havskatt och KRAV-lax, i bitar
  • fänkålsdill eller vanlig dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.