Låt stå i kylen en stund innan den serveras ihop med fisken. Tartarsås. 2 dl crème fraiche1 dl majonnäs1 dl boston gurka1 tsk senap1 tsk honungsaltsvartpepparvitlökspulverBlanda alla ingredienser i en skål
Imorgon berättar jag hur. Att tillaga hel laxsida i ugn är både lätt och gott. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Krydda fisken med salt och peppar. Låt fisken vila medan såsen rörs ihop. Stek fisken i en stekpanna med smör, 2–3 minuter per sida. 300 g vit fiskfilé
Tryck med fingret på köttet och kläm lite på sidorna, för att känna hur mycket stekt det är. StekerDu för fler personer, så lägg inte för många bitar i samma panna
Här kommer en fiskrätt med en mild citronsås till som passar hela familjen. Häll matlagningsgrädde, vatten, det rivna citronsklalet och fiskbuljontärning i en kastrull
Lär dig hurduhelsteker. Men känner du dig lite osäker på hurdu ska steka köttet. Nu ska vi lära oss hur man gör och jag lovar att det är både lätt och smakar mycket bättre än färdigköpt
Sänk värmen och låt dem bli helt genomstekta. Lax passar nämligen utmärkt till fiskfärs. Imorgon är det fredag, tjoho, och då blir det fisk i gryta, gratäng och soppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.