Jag har tidigare gjort chokladbollarmed cacaonibs och halloncrunch, men den här gången fick cacaonibsen sällskap av cashewpasta och fikon, ochde blev absolut godkända
Kokosmusslorna går att göra dagen innan, förvara de då i en burk med papper emellan. Och även om de ser krångliga ut med många olika komponenter ochdelar (som man kommer få beröm över) så är de riktigt lätta att göra
Kommer ihåg när jag va liten, då bakade vi chokladbollar ganska ofta med mormor. Perfekt att baka med barnen, allt i en bunke och alla kan hälla ner ingredienserna i bunken oavsett ålder
Blanda ihop alla ingredienser - vispa med elvisp flera minuter. Rulla sen i kokos. och här kommer det. När jag bjuder på dessa godingar, så ber alltid någon om recept
Om du inte tål havregryn - inte ens de glutenfria - kan du byta mot hirsflingor eller rårisflingor. Hallon och blåbär, krusbär - eller kanske vinbär - går också bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.