Så vi fick avnjuta ett glas Pommery Brut Royal NV till våra scones och snittar. Inte heller några flådiga bakverk blev det, utan jag fick nöja mig med te och glutenfria scones
Men nu över till lite goda scones för visst är det praktiskt med scones, det går ju så fort. Nu är vi påväg till Trysil för lite mys och skidåkning, internet finns det tyvärr inte i huset men jag ska absolut försöka titta in här när jag hittar Wifi såklart
Slå över filen och rör ihop till en deg. Pappan här i huset saknas fortfarande men vi myser ikapp ändå och jag har bakat grova, nästan fettfria och jättesmarriga scones
Till helgen finns det tid att pyssla lite extra i köket, och jag och barnen svänger då och då ihop några sconestill frukost – en god och mycket trevlig start på dagen
Jag avnjöt mina klassiska scones med en kopp varm te till – så gott och bästa starten på helgen. Vill man ha en extra bra start på morgonen tycker jag man ska njuta av rykande varma, nybakade scones
Blanda runt och tillsätt samtidigt mjölken. Arbeta ihop det hela till en smidig deg. Dela degen i två delar och platta ut varje del till en rund kaka på cirka 1 centimeter
Supergoda, glutenfria, goda, nyttiga scones. Rör till sist ner fiberhusk och låt svälla en kort stund. Forma sconesen som du vill ha dem, jag brukar göra en stor boll, platta ut lite och skåra så att det blir fyra bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.