Kolla så den inte bränns. Sååå gott. Har bloggat om ett liknande recept tidigare, men då utan sparris. Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)sparrisCitroncreme
Superlätt mat att fixa i ordning på nån liten minut och så himla gott. (blanda ut med lite av smöret och creme freichen i taget så moset nte blir för löst)
Så i lördags slängde jag ihop en snabb citron- och passionsfruktstiramisu till efterrätt. Den blir helt klart godast om den får stå några timmar innan servering, så den får kladda till sig ordentligt
Vill man baka naan riktigt traditionellt kan man använda en snabb vetesurdeg. Höj ugnsformen så att den är 8 - 10 cm under grillen och grädda i 30 sekunder eller tills ytan fått färg. Det är inte naan som bakas utan ett tunnbröd som heter lavash (från Armenien) Ugnsvärmen kommer från glöd i botten av ugnen 1,5 dl ljummen mjölk