Inte så snabb mat

Inte så snabb mat

Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris

Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris

Kolla den inte bränns. Sååå gott. Har bloggat om ett liknande recept tidigare, men då utan sparris. Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)sparrisCitroncreme
Kladdigaste kladdkakan!

Kladdigaste kladdkakan!

Jag är inte mycket för att hålla mig till speciella dagar utan njöt av en enormt god kladdkaka igår kväll istället
Citron- och passionsfruktstiramisu

Citron- och passionsfruktstiramisu

i lördags slängde jag ihop en snabb citron- och passionsfruktstiramisu till efterrätt. Den blir helt klart godast om den får stå några timmar innan servering, den får kladda till sig ordentligt
Naan bröd

Naan bröd

 Vill man baka naan riktigt traditionellt kan man använda en snabb vetesurdeg.  Höj  ugnsformen att den är 8 - 10 cm under grillen och grädda i 30 sekunder eller tills ytan fått färg. Det är inte naan som bakas utan ett tunnbröd som heter lavash (från Armenien)  Ugnsvärmen kommer från glöd i botten av ugnen 1,5 dl ljummen mjölk