Varför kör hon engelska helt plötsligt nu då kanske ni undrar. -) Jo, jag har börjat titta på Gordon Ramsay´s nya serie på åttan "Ultimate cookery course"
Hej hej hej. Då var det onsdag då, jag har börjat jobba nu och bor ute i sommarstugan hela veckorna. Stugan ligger mycket närmare mitt sommarjobb än gården gör så jag brukar bo här ute hela sommaren
Recptet nedan har jag halverat, eftersom jag tycker det blir för mycket med 2 bröd. Att baka 2 bröd samtidigt är kanske mera ekonomiskt och miljötänk, men brödet skulle börja smaka frys tror jag eftersom vi äter så lite bröd
Idag har jag bakat gluten och laktosfria bullar och blev glatt överaskad på smaken ,de blev goda men att jobba med en glutenfri deg var en ny upplevelse degen var liksom "kort" och inte elastisk men det gick ju bra det med
Jag hade ju inte tänkt att baka några kanelbullar idag, jag hade vare sig lust eller tid. Hämtar hem två glada gossar från skolan - de har fått kanelbullar där
Äntligen så har jag provat att baka bullar, jag har dragitmig så länge för att prova, jag trodde att det skulle var bökigare än det var och att degen skulle va kladdig och svårhanterlig och inte gå att kavla, men fel fel fel det varhur smidigt som helst, och hur goda blev dom sen, jo supersuper goda
I söndags var det dags för Wilma och hennes kompis Josefine att baka igen. De ville göra småkakor av något slag och det blev till slut klassiska sirapskakor eller kolakakor som de också kallas
Blev ett mörkt glutenfritt bröd också förra helgen. Det här tyckte jag var såå gott att jag bra kan göra det åt hemmafolket trots att det är glutenfritt, alltså rekommenderar verkligen det här receptet