Bryn svampen med rödlöken i lite smör. Rör ihop cremé fraichen och chilin med kryddor. Om ni använder er av champinjoner så är det supergott med en vitlöksklyfta i cremé fraichen
Ingredients800 gr Potatis (tärnad)250 gr Bacon (strimlat) 1 st Gul lök (tärnad)2 st Tomater (tärnade)Salt ÖrtagårdskryddaSvart peppar2 nävar SalladsmixRapsoljaInlagda rödbetorMethodStep 1Sätt ugnen på 225°Step 2Häll lite rapsolja i en plåt lägg sedan i potatis, lök, bacon och tomat, krydda med salt, svartpeppar och örtagårdskrydda, Step 3Vänd allt försiktigt och ställ in i ugnenStep 4Efter 15 minuter vänd allt försiktigt igenStep 5Låt det sedan stå i 10 minuter till eller tills potatisen är färdig och allt fått lite färg. Step 6När det är klart vänd försiktigt i salladsmixen, lägg upp på ett fat och servera med inlagda rödbetorna 800 gr Potatis
DelaTwitterFacebookSkriv utE-postPinterestWhatsAppLinkedInGillaGilla Laddar. Skär halloumi i lika stora bitar och stek i panna med höga kanter tills den fått fin färg
Nu åker det i soporna iallafall så man kan fylla på med lite fina höstkläder. Dock är jag inte så duktig så jag gör egen dressing utan jag tyckte gott det funkade med Felix Ceasar dressing
Choklad/Chocolate -. Vill du kan du servera denna goding med en klick creme fraiche och lite bär. Då är det perfekt att kunna slängs ihop något snabbt och nyttigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.