Bäst i hela världen var omdömmet från sonen om denna kyckling. Kunde kanske vara oskrivet att dottern totalvägrade kycklingen igen och livnärde sej på ris och ketchup… så saldot blev väl egentligen plus minus noll, om man säger så
Vi äter väldigt sällan kyckling. Samtidigt som konsumtionen av kyckling ökar i Sverige, verkar betalningsviljan sjunka och vi går alltmer från lantbruk till djurfabriker
Denna italienska kycklingmiddag, är perfekt att slänga ihop på bara några minuter. Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst
Så där ja, det var väl en lättlagad och smarrig kycklingrätt till vilken dag som helst. Vitlökspanerad kyckling 2 port. 2 kycklingfiléer. Bryn kycklingen och sänk sedan värmen och låt dom sakta steka färdigt på järnet ca 5 minuter per sida. 2 kycklingfiléer smör och rapsolja
Enda sen jag bodde i England har jag letat efter ett bra recept på sötsur kyckling. Det fanns en kinarestaurang där som hade en så jäkla god sötsur kyckling
Lägg i kycklingbitar. 4 persca 900 g kycklingfilé1 stor gul lök3 klyftor vitlök1/2 tsk mald kanel1 tsk mald koriander1 tsk gurkmeja1 tsk mald kardemumma1/2 tsk cayennepeppar1 dl mandelmjöl3 msk riven ingefära1/2 kycklingbuljong tärning1 1/2 dl matlagningsyoghurt2 dl kokosmjölk2 msk pressad citron1/2 tsk saltsmör och olivolja till stekningGÖR SÅ HÄR. Skär kycklingen i mindre bitar ca 3x3 cm. ca 900 g kycklingfilé. 1/2 kycklingbuljong tärning
Det var en kycklinggryta med bacon och champinjoner. Kyckling och bacon är smaker som jag alltid har tyckt om och som jag tycker passar väldigt bra ihop
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Skär paprikan i bitar och lägg tillsammans med kycklingen i en ugnsform. Häll över kycklingen. 425 kcal33,7 g protein18,1 g fett31,1 g kolhydraterKyckling i mango- och currysås, 3 port2 stora kycklingfiléer½ msk rapsolja½ msk smörsalt, peppar0,75 st stor röd paprika1 ½ dl matlagningsgrädde0,75 tsk curry½ msk sambal oelek½ pressad vitlöksklyfta½ dl mango chutney½ dl torrostade jordnötter (kom på det efter jag tagit bilden. Kyckling i mango- och currysås, 3 port. 2 stora kycklingfiléer