. Det här receptet är en förenklad version av den klassiska rätten Coq au vin. Det är perfekt bjudmat eller om man vill äta lite extra gott till helgen
Ikväll är det dax för andra deltävlingen av melodifestivalen. Jag ska titta, ska du. Hemma hos oss är det kebabpizza som står på menyn och till den så klart en kebabsås som du får receptet på här
Den här kebabsåsen är jättegott till hemmagjord kebab. Använd valfri styrka på tacosåsen. Använder man mild tacosås kan man få ha på lite extra cayennepeppar (om man vill ha styrkan förståss) och om man använder stark tacosås behövs det inget eller väldigt lite cayennepeppar
Igår stod strimlad stekt kycklingfilé i pitabröd på menyn. En favorit för både stor och liten här. Jag hade köpt hem hot tacosås till L och min favorit, pineapplesås, till mig själv men så började jag att rensa i kryddskåpet under eftermiddagen och i en plastburkarna med påskryddor i hittade jag en påse öppnad fajitakrydda med fortfarande fräscht innehåll
Ta bort biffarna du stekt. Häll i grädden i stekpannan. Ha i ketchup, kalvfond och vinbärsgelén. Red av med maizena tills den får den konsistens du vill ha
När jag nu i veckan satt och planerade för att göra min Fooled Porkdebut så var jag ju självklart också tvungen att försöka mig på att göra en vettig barbequesås till det hela