Servera med den kallasåsen. Blanda allt tillsåsen och låt den stå kallt en stund. Blandaihip allt tillmarinadeni en bunke och lägg ner kycklingenmedans den fortfarande är varm, låt denstå och dra ikylentills den kallnat
Blanda cream fraiche, grädde, sweet chilisås, sambal, kycklingfond + riv ner vitlöken. Dela kycklingeni önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form
Här kommer receptet på en kallsås som är jättegod tillfisk. Rör ihop alla ingrediensernatillsåsen. Passar lika bra till panerad, kokt eller grilladfisk
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkycklingmed sötsur sås
Minns du den kalla, vitasåsen som man alltidficktillfiskpinnarnai skolan. En filbaseradsås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligtosmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god såstillfisk, faktiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.