Räkna då med omkring 1 timme och 15-30 minuter i 125 ° och 50-60 minuter i 175° för ett kg kött. Ta ut den färdiga rostbiffen och låt den stå ca 15 minuter om den ska skäras upp varm eller låt den kallna
Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Ett till tips. Påminner väldigt mycket om Biff Rydberg, som också är supergott. Kul att göra någon ny variant på något man gillar, men jag måste nog ändå säga att Rydberg fortfarande ligger etta
Vi avnjöt tjejlunch på Bankgatan igår. I formarna serverades. Kycklingfärsbiffar. 400 g kycklingfärs2 st vitlöksklyftor2 tsk torkad basilika1 tsk salt1 msk tomatpuré2 msk grädde1 st ägg1 pkt buffelmozzarellaSätt ugnen på 200 grader
Januari är hemsk. Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan inte riktigt begripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
Hur som helst tog jag mina krafter til att fixa fredagens efterrätt. 23 jan-15. 23 jan-15. 7. e dagen och jag mår fortfarande som en trasig och sliten kvinna
Ställ in lergrytan i 200 grader i 15 minuter. Ett tips hela vägen från Frankrike. Inte illa. Och så fick min lergryta hitta ut från skåpet igen, vilket jag tyckte var bara trevligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.