Blanda senap med grädden och häll över fisken. Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fisken halvtina först
Tillsätt grädden, senap, salt, peppar och lite örtkrydda. En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket
Servera den kokta torsken med äggsåsen och förslagsvis kokt eller pressad potatis. Skala äggen och skär dem i tärningar, förslagsvis med hjälp av en äggskärare, då äggen först kan delas i skivor på längden och sedan på bredden
Lägg den tinade fisken i en ugnssäker form. Ställ in i ugnen tills smöret har smält, ta sedan ut formen och häll över grädden innan du ställer in den igen
. I fredags plockade vi fram de sista torskfiléerna efter Fredriks fångst under 2012. Har inte ätit torsk på fler, fler år och nu tycker jag det är gott igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.