De går att göra både laktos- och glutenfria. Här kommer en favorit i repris. Dessa pepparkaksgubbar gjorde jag för några år sen och de var riktigt goda, alldeles för goda för att hamna i glömska så därför lyfter jag fram receptet här igen
Granola bars är både enkla att göra, enkla att ta med och inte minst - enkla att äta. Genom att smaksätta dina bars med pepparkakskrydda och ingefära får du en julig touch på dessa nyttiga snacks
söt-stark). E-postSkriv utPinterestGillaGilla Laddar. söt-stark). Det är lite pyssel innan man får den här salladen på bordet men det gör inget, den är nämligen så väldans god
Den här supermjuka härliga limpan blev en riktig hit för den var verkligen jättesmarrig. Limpan får lite extra smak och tuggmotstånd av att den innehåller linfrön och solrosfrön och passar bra att rosta
2 dl mörk sirap1 dl russin150 gram fikon (klippta i bitar)2 dl hasselnötter1 liter filRör ihop så allt fördelas jämntSmörj 2 brödformar med smör och bröa dem med ca 1-2 dl sesamfrön. ca 1-2 dl sesamfrön
Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör utan att löken får färg. Blanda ströbröd, vatten och grädde i en skål och låt det svälla i 5 minuter
Det senaste året har jag mer och mer dragit mig undan från sötsaker och jag bakar inte alls lika ofta längre – mitt kak- och sockersug har helt enkelt minskat drastiskt i år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.