Kycklingmed mozzarella, soltorkadetomater, basilika och oliverFör några dagar sedan åt vi kyckling tillagad med mozzarella, soltorkadetomater, basilika och svarta oliver, smaker som verkligen passar bra ihop
Ingredienser 2 st kalkonbröstfiléer 1 st mozzarella 4 st soltorkadetomater i olja 0,5 kruka basilika 2 st vitlöksklyftor, finhackade 4 msk olivolja 1 msk balsamvinäger flingsalt svartpeppar 2 st bambugrillspett
Kycklinglårfiléfylldmed mozzarella och basilika, omlindade med bacon. Ikväll gjorde vi den från scratch, men du kan absolut förbereda den och fylla kycklingenoch lägga i formen
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja ochsoltorkadetomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.