Jag är - som ni som följer mig mer regelbundet redan vet - inte vegetarian, men lagar och äter med stor förtjusning vegetarisk mat och tycker att vi alla borde äta mer frukt och grönt, både ur hälsosynpunkt och miljösynpunkt
Toppa med de ugnsbakade grönsakerna och sist svampen. Jag hade gjort min research innan för att ta reda på det bästa sättet att få till en krämig polenta med mycket smak och utan klumpar
Krydda väl med salt och peppar. Ringla över rikligt med olivolja. Klyfta rotsakernaoch lägg i bleck. Tryck ner krossade vitlöksklyftor och hela kvistar av örterna
Fyll filéerna med tomat och basilika blandningen. Snitta kycklingfiléerna, salta och peppra. Rulla prosciutton runt de fyllda filéerna, bryn dem och lägg dem i en ungsfast form
Salta potatisen och hyvla över (med hjälp av en osthyvel) tunna skivor smör. Smaka av med salt. Halvera potatisarna och skär ett rutmönster ca ½ cm ner i potatisen
Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Servera med sallad och kokt potatis, pasta eller ris. Tvätta och strimla purjolöken. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.