Tänk dig att du tillbringat hela lördagen med att göra carnitas eller pulled pork. Det tog precis hela dagen och kanske började du redan på fredagen med att marinera
Gjorde en så god krämig pastasallad häromdagen. åt den kall ena dagen och andra dagen värmde jag den och då var den nästan ännu godare,Pasta, grillad kyckling, stekt sparris och bacon, röd paprika, purjolök, fetaost
Det kanske kan passa bra med ett litet helgmiddagstips så här på fredagen. Detta åt vi visserligen förra helgen, men jag har inte hunnit med att blogga om det tidigare och nu är det ju passande nog helg igen
Putsa fläskfilén och bryn den runtom i lite smör. Krydda med salt och peppar. Sänk värmen på plattan och låt köttet stekas klart under lock på svag värme
TRÅKIGT fredagsväder. Bläää. Men, men …inget man styr över. Köpte med mig fläskfilé på vägen hem idag. Eller rättare sagt, jag glömde köpa fläskfilé i första affären, vilket tvingade mig att stanna i ytterligare en affär på hemvägen, just för den saken
Sportlovet lider mot sitt slut och idag har jag spenderat dagen på högskolan i Västerås. Tydligen bara för att inse hur mycket jag redan ligger efter i kursen jag läser